ved Morton E. . Sep 27, 2023

Nyt Tesla-skib forlader Shanghai med Model 3 Highland-flåde

Billedkredit: Wu Wa / YouTube

Luftfotos og videoer taget på Shanghai Nangang Terminal har afsløret, at et andet parti køretøjer fra Tesla Kina er blevet afsendt. Bilerne omfattede den nye Model 3, som er blevet åbnet for ordrer i flere lande.

Hvorfor det betyder noget: Tesla producerer kun Model 3 på to faciliteter - Fremont Factory og Gigafactory Shanghai. I dag er det kun Giga Shanghai, der producerer den opdaterede Model 3, så alle ordrer på køretøjet opfyldes af anlægget. Heldigvis er Giga Shanghai også Teslas største fabrik målt på volumen, så den er klar til opgaven.

Dette er også en af grundene til, at Tesla Kina har arbejdet hårdt på at eksportere den nye Model 3. Tidligere på måneden blev en stor flåde af Model 3 Highland-enheder set i Shanghai havn. Og for nylig er et andet skib blevet set laste Teslaer på stedet.

Hvad sker der: Droneoperatør og Tesla-overvåger Wu Wa uploadede for nylig en video af den asiatiske kaptajn, der lastede Teslaer i Shanghai Nangang Terminal. Videoen var kort, selvom den også viste nogle nye Model 3-enheder, herunder en malet i Ultra Red, der blev lastet i skibet.

I kommentarer sendt på X udtalte droneoperatøren, at køretøjerne, der blev lastet på den asiatiske kaptajn, var venstrestyrede varianter. Interessant nok udtalte Wu Wa også, at skibet lå i havnen i Shanghai i et par dage, hvilket tyder på, at det muligvis ikke kun transporterer Model 3'er, men også Model Ys.

Gigafactory Shanghai leverer både Model 3 og Model Y til Europa og flere andre lande som Japan, New Zealand og Australien.

Hvad vi har: Mens den nye Model 3 er utrolig spændende, vil køretøjet sandsynligvis begynde at levere i USA næste år. Mens du venter på den nye Model 3, kan du overveje noget af vores tilbehør, der kan give din Model 3 – og Model Y – noget "Highland"-inspireret flair.

Overvej vores Hansshow Tesla Model 3/Y H72 Rear CarPlay Screen eller vores Tesla Model 3/Y 7,5-tommer Intelligent Entertainment System-skærm (V3). Begge er enkle at installere, og de giver din Model 3 eller Model Y et bagdisplay, ligesom den nye Model 3.

Se nogle friske varer fra vores Tesla-butik her.

Følg os på de sociale medier:

Efterlad en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more