av Chris Adede . Oct 18, 2022

To nye Tesla Cybertruck-modeller blev set på Giga Texas

Kredit: Twitter Joey Klender

Teslas Cybertruck har været et varmt emne i nyhederne på det seneste, men det har været mere end bare snak. To nye Tesla Cybertruck-modeller blev set i Giga, Texas.

Opdaget af en drone pakket ind i en presenning, blev de nye prototyper placeret nær anlæggets nordlige sektion. Lastbilerne var dækket, og det er uklart, om de var under endelig samling eller test.

De ser dog ud til at være forskellige fra tidligere versioner, vi har set, så det virker sandsynligt, at dette kunne være en større opdatering til Teslas elektriske semi-lastbiler.

Dronepiloten, der opdagede disse prototyper ved Giga Texas, Joe Tegtmeyer, observerede dem placeret nær anlæggets nordlige sektion. Han rapporterede, at de ankom, efter at han var færdig med at filme sine optagelser. Han siger, at det er usandsynligt, at disse kun er til test.

Joey Klender Twitter

Kredit: Twitter Joey Klender

Det er uklart, om disse særlige prototyper blev bygget i Fremont eller Hawthorne.

Tesla har tidligere gemt flere Cybertruck-prototyper i hele landet i tre år. Hvis disse virkelig er fra Fremont, hvor tidligere prototyper blev konstrueret, kan de være de redesignede kropskoncepter, Tesla viste i Hawthorne, Californien, i 2019.

Elon Musk introduces the Cybertruck in Hawthorne Elon Musk introducerer Cybertruck i Hawthorne, Californien. Frederic J.Brown/AFP via Getty Images

Disse fotos er for små til at sammenligne Cybertruck-prototypeproportioner eller dimensioner med tidligere modeller, men giver stadig en idé om, hvor meget fremskridt der er gjort, siden de første modeller blev afsløret i slutningen af sidste år.

Tesla har besluttet at få Cybertruck bygget i Giga, Texas, på grund af sin nærhed til IDRA Casting Equipment Companys hovedkvarter. Ifølge importstatistikker sendte IDRA støbeudstyr til Giga, Texas, for Tesla.

Elon Musk sagde, at Cybertruck skal være mindre for at passe ind i Boring Company-tunneler, men om den kan parkere på konventionelle parkeringspladser er uklart.

"Det er stort set sådan, det [Cybertruck] kommer til at se ud, med meget små forskelle. Du ved, vi justerede størrelsen et par procent, som omkring 3% eller mindre. Du vil ikke have, at den skal være et par centimeter for stor til tunnelen," sagde Musk til Joe Rogan i 2021.

Efter adskillige forsinkelser forventes Tesla at begynde at fremstille sine første Cybertruck-modeller i midten af 2023. Virksomheden afslørede sin første Cybertruck-prototype i slutningen af 2019.

Tesla ændrer ofte Cybertrucks proportioner og udseende. Elon Musk, Teslas administrerende direktør, bekræftede tidligere i år, at virksomheden havde afsluttet sine planer for det kommende år. Han bemærkede, at Tesla vil bygge sit første parti Cybertruck-modeller i Giga, Texas, og sende dem derfra til andre steder rundt om i landet.

Giga Texas Billede kilde: Giga Texas

Under alle omstændigheder viser disse fotos os, hvad Tesla har gjort med deres prototyper i løbet af de sidste tre år. De har gemt flere prototyper i hele landet i tre år nu, så måske forbereder de sig snart på masseproduktion.

Cybertruck vil helt sikkert imponere alle, der overvejer fremtidige køb af elbilen. Cybertruck futuristisk udseende vil få dig til at føle, at du er trådt lige ind i fremtiden!

ABOUT THE AUTHOR

Chris Adede
Chris Adede is an author and IT professional. A Tesla automobile and Fin Tech/Blockchain fanatic. Chris has been writing and monitoring the auto and cyptocurrency area for years, and he's excited about the industry's potential to revolutionize society.

Legg igjen en kommentar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres.

SUBSCRIBE

Sign up to receive the latest Tesla news and SpaceX news

Popular posts

Explore more